Skip to content

Digimarkkinointi

Digimarkkinointi / digitaalinen markkinointi on yksi markkinoinnin osa-alue. Siihen sisältyy kaikki digitaalinen materiaali ja viestintä. Hyvä digimarkkinointi perustuu yrityksen liiketoiminnallisiin tavoitteisiin ja sen viesti on räätälöity kohderyhmälle. Se on äärimmäisen mitattavaa ja tehokasta.

Digimarkkinoinnilla tavoitat asiakkaat oikeaan aikaan ja oikealla kanavilla. Se on sijoitus ja sijoituksiille on aina saatava tuotto. Digitaalinen markkinointi on tehokasta sillä kohdeyleisön tavoittaminen on tehokasta ja edullista internetissä. 

Tutkimusten mukaan jopa 86% kuluttajista etsii tietoa verkosta ennen ostopäätöstä. Myös 64% B2B-päättäjistä aloittaa verkosta tuotteen tai palvelun etsimisen. Onkin äärimmäisen tärkeää olla esillä silloin, kuin potentiaalinen asiakas hakee tarpeisiinsa ratkaisua. Mikä parasta digimarkkinointi voittaa printti-, tv ja puhelimarkkinoinnin monella tapaa (tehokkuudessa, kohdennusmadollisuuksissa, joustavassa muunneltavuudessa ja mitattavuudessa).

WebWire on mukanasi digitaalisen näkyvyyden jokaisessa vaiheessa. WebWire on inbound-markkinoinnin kaverisi.

 

Digimarkkinointi palvelumme

Pyydä tarjous

Jätä alle tietosi ja otamme yhteyttä.Haluatko verkkokauppiaaksi?

Onko verkkokaupan perustaminen käynyt mielessäsi, mutta asia ei ole edennyt ajatusta pidemmälle?

Kaipaako liiketoimintasi ’sähköistämistä’? Onko sinulla tuotteita tai palveluita, joita voisit ryhtyä myymään verkossa? Tilaa verkkokaupan ekspertti luotaamaan verkkokaupan mahdollisuudet sinun liiketoiminnassasi. Mitä tuotteita ja paljonko myyntiä tarvitaan? Miten hoituu toimitusten logistiikka ja miten selviät asiakaspalautuksista? Ja mitä tämä kaikki lopulta maksaisi investoinnin ja ylläpidon osalta? Jätä soita alla olevaan numeroon tai jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa verkkokaupan kartoitus.

Kartoitus on ilmainen.

Soita numeroon 0400 916 327
tai jätä yhteydenottopyyntö

 

webwire-digitoimisto


Hallituskatu 27 A1
90100 Oulu
0400 916 327

Asiakaspalvelu
Arkisin 09 - 17
0400 916 393
info (at) webwire.fi

Tukipyynnöt:
tuki (at) webwire.fi

Y-tunnus:2676324-1

webwire-suomen-yrittajat-jasen

Evästeet | Rekisteriseloste

PIKALINKIT


» Etusivu
» Referenssit
» Yritys
» Yhteydenotto
» Tukipyyntö
» Tarjouspyyntö


Jos haluat tietää digimarkkinoinnin mahdollisuuksista, tilaa uutiskirjeemme.