Skip to content

Verkkosivujen ominaisuuksia

Tekemillemme verkkosivuille on saatavilla paljon lisäosia. Olemme rakentaneet kaikkiin tekemiimme sivuihin ns. valmiita palikoita. Tässä muutamia, joita tarjoamme.
 

Kuvakaruselli

Kuvakaruselli tuo liikettä ja ilmavuutta sivustosi ulkoasuun. Kuvakarusellilla herätät tyylikkäästi asiakkaidesi huomion ja korostat kuvin tärkeimpiä tuotteitasi sekä palveluitasi. Saat tarjoukset ja kampanjat esille helposti, luontevasti ja raikkaasti.

Uutiset ja blogi

Pidä asiakkaasi ajantasalla yrityksesi kuulumisista, anna heille tietoa ajankohtaisista tarjouksista sekä tiedota tärkeistä asioista. Lisää hakukonenäkyvyyttäsi säännöllisellä bloggaamisella.

Kuvagalleria

Kuvagallerialla listaat haluamiasi kuvia kauniisti jokaisen nähtäväksi. Voit esitellä yksityiskohtaisesti tuotteita sekä palvelujasi.

Tiedostopankki

Voit tarjota tiedostopankin kautta monenlaisia dokumentteja helposti ladattavaksi kävijöillesi. Tiedostopankkiin listautuu helposti isokin määrä haluamiasi dokumentteja.

Sosiaalisen median painikkeet

Sosiaalisen median painikkeiden kautta asiakkaasi tai sivuilla vierailijat voivat jakaa kotisivujesi sisältöä nopeasti sosiaalisissa medioissa. 

Yhteydenottolomake

Helpotat yhteydenottolomakkeella asiakkaidesi yhteydenottoa tai esimerkiksi tarjouspyyntöä. Nykypäivän kotisivujen yksi välttämätön elementti on yhteydenottolomake. Yhteydenotot saat haluamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kartta

Näytä toimistosi sijainti kartalla. Googlen toteuttama karttanäkymä toimii myös mobiilissa. 

 

Haluatko vielä laajempia toimintoja? Tässä muutamia tarjoamiamme lisäominaisuuksia:

 

Monikielisyys

Alkuun voi riittää pelkkä suomen kieli, mutta toimintasi laajentuessa ja kansainvälistyessä käännät sivuston helposti kielelle kuin kielelle. 

Tuotekatalogi

Voit listata eri muodoissa esim. tuotteitasi tai palveluitasi. Tuotekatalogi on helppokäyttöinen ja helposti hallittava. Lisäät ja poistat kuvia sekä tuotetietoja muutamalla napin painalluksella.

Tarjouspyyntökori

Tarjouspyyntökoriin asiakkaasi voi kerätä erilaisia tuotteita, tapahtumia tai palveluita - oikeastaan mitä vain. Lopuksi asiakkaasi voi lähettää sinulle tiedustelun korin sisällöstä sähköpostiisi.

Ostoskori

Verkkokauppasovelluksella sekä suomalaisilla maksutavoilla saat helposti kasvatettua liiketoimintaasi.

Hakutoiminto

Hakutoiminnon avulla asiakkaasi löytävät sivustolta nopeasti haluamansa sisällön. He voivat etsiä tietoa blogista, tuotekorteista, uutisista - mistä vain. Hakutoimito on kätevä ominaisuus erityisesti mobiililaitteissa.


Pystymme tarjoamaan lukemattoman määrän myös muita ominaisuuksia, kuten mm. tapahtumakalenterin, intranet ja extranet -ratkaisut, sivujen ajastuksen, sisällön kommentointimahdollisuuden, äänestykset ja gallupit.

 

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!

Pyydä tarjous

Jätä alle tietosi ja otamme yhteyttä.

Verkkosivujamme

KATTO-KAASINEN.FI
Verkkosivujem suunnittelu & toteutus Katto-Kaasiselle.  Teimme sivuston responsiiviseksi ja mahdollisimman selkeäksi rakenteeltaan. 

» Vieraile sivustolla

MISSOULU.FI
Teimme ensimmäisiin Miss Oulu kisoihin verkkosivut. Teimme sivuston responsiiviseksi ja mahdollisimman selkeäksi rakenteeltaan. Helppokäyttöiset ylläpitäjälle ja siten aikaa säästävät.

» Vieraile sivustolla

Siinne
Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus. Käyttäjän on helppo esim. lisätä uutisia sekä päivittää sisältöä.

» Vieraile sivustolla

LENNINSIIPI.FI
Pistimme "vanhan" kokonaisuuden uusiksi. Teimme sivuston responsiiviseksi ja mietimme markkinoinnillista näkökulmaa (kohderyhmän ja brändin kannalta) sivuston suunnittelun yhteydessä. Helppokäyttöiset ylläpitäjälle ja siten aikaa säästävät.

» Vieraile sivustolla

Rakennusliike Olavi Järvinen
Suunnittelimme ja toteutimme helposti ylläpidettävät ja täysin tiettyyn toimintaan soveltuvat verkkosivut, jolla saadaan pidettyä visuaalinen ilme sekä toiminnallisuus samanlaisena.

» Rakennusliike Olavi Järvinen

Catec
Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus. Käyttäjän on helppo esim. lisätä uutisia sekä päivittää sisältöä.

» Catec

Fidium
Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus. Käyttäjän on helppo lisätä ja päivittää sisältöä.

» Fidium

Logcapital.fi
Verkkosivujen tekninen toteutus. Rakennettu siten, että sisältöjä nopeas ja helppo päivittää. Monikielinen.

» logcapital.fi/fi

Liikuntakeskus Voitto
Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus. Tehty Drupal-sisällönhallintajärjestelmän alle. Suunniteltu siten, että loppukäyttäjän on helppo lisätä ja päivittää sisältöä.

» Liikuntakeskus Voitto

webwire-digitoimisto


Hallituskatu 27 A1
90100 Oulu
0400 916 327

Asiakaspalvelu
Arkisin 09 - 17
0400 916 393
info (at) webwire.fi

Tukipyynnöt:
tuki (at) webwire.fi

Y-tunnus:2676324-1

webwire-suomen-yrittajat-jasen

Evästeet | Rekisteriseloste

PIKALINKIT


» Etusivu
» Referenssit
» Yritys
» Yhteydenotto
» Tukipyyntö
» Tarjouspyyntö


Jos haluat tietää digimarkkinoinnin mahdollisuuksista, tilaa uutiskirjeemme.