Skip to content
  • webwire-huolenpito

Huolenpito


Tarjoamme Drupal-verkkosivuille huolenpitopalvelua. Pidämme siis sivustostasi huolta myös julkaisun jälkeen ja tarjoamme sille nopean ja luotettavan kodin.

Tällä varmistetaan verkkosivuston tietoturva sekä ajantasaisuus. Huolenpidon asiakkaana et jää sivuston kanssa yksin, kun sivustoprojektisi on valmis.

Palvelumme osa-alueet ovat:

  • Tietoturvapalvelu* ja / tai Drupal-päivitysten tuki
    • Varmistamme, että palvelinympäristö on turvallinen ja kaikki tarpeelliset palvelinpäivitykset ladataan palvelimelle säännöllisesti. Drupal-päivitysten tuella pidämme itse sisällönhallintajärjestelmän ja sen moduuleista huolta. Tarvittaessa teemme ilmoitukset niistä aina teille.
  • Käyttäjätuki
    • Tarjoamme Drupal-päivittäjille käyttäjätukea sekä vinkkejä. Puhelimen ja sähköpostin välityksellä voimme neuvoa esim. sisällön päivittämisessä, käyttäjähallinnassa. Meillä on vahva Drupal-osaaminen.
  • Sisältöpäivitykset ja muutokset sivuston ominaisuuksiin
    • Olemme käytettävissä sisältöpäivitysten ja ominaisuusmuutosten toteutukseen. Mikäli teidän tarpeena on esimerkiksi kuvat, bannerit tai graafiset elementit sivustolle, pienimuotoiset muutokset sivupohjiin tai sisältötyyleihin, Drupal-asetusten muutokset, käyttäjätunnusten luonti, oikeuksien muokkaus tai ihan yleinen apu päivityksissä, autamme mielellämme.

 

* Tietoturvapalvelumme koskee ainoastaan asiakkaita, joiden sivut sijaitsevat meidän omilla palvelimilla.

Kysy lisää meiltä!

 

Pyydä tarjous

Jätä alle tietosi ja otamme yhteyttä.Haluatko verkkokauppiaaksi?

Onko verkkokaupan perustaminen käynyt mielessäsi, mutta asia ei ole edennyt ajatusta pidemmälle?

Kaipaako liiketoimintasi ’sähköistämistä’? Onko sinulla tuotteita tai palveluita, joita voisit ryhtyä myymään verkossa? Tilaa verkkokaupan ekspertti luotaamaan verkkokaupan mahdollisuudet sinun liiketoiminnassasi. Mitä tuotteita ja paljonko myyntiä tarvitaan? Miten hoituu toimitusten logistiikka ja miten selviät asiakaspalautuksista? Ja mitä tämä kaikki lopulta maksaisi investoinnin ja ylläpidon osalta? Jätä soita alla olevaan numeroon tai jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa verkkokaupan kartoitus.

Kartoitus on ilmainen.

Soita numeroon 0400 916 327
tai jätä yhteydenottopyyntö

 

webwire-digitoimisto


Hallituskatu 27 A1
90100 Oulu
0400 916 327

Asiakaspalvelu
Arkisin 09 - 17
0400 916 393
info (at) webwire.fi

Tukipyynnöt:
tuki (at) webwire.fi

Y-tunnus:2676324-1

webwire-suomen-yrittajat-jasen

Evästeet | Rekisteriseloste

PIKALINKIT


» Etusivu
» Referenssit
» Yritys
» Yhteydenotto
» Tukipyyntö
» Tarjouspyyntö


Jos haluat tietää digimarkkinoinnin mahdollisuuksista, tilaa uutiskirjeemme.