Skip to content

Referenssit

Alla viimeisimpiä referenssejämme

Logcapital.fi
Rakensimme monikielisen verkkosivuston karttaominaisuuksilla. WebWire vastasi teknisestä toteutuksesta.

» logcapital.fi

Sari-Sari Store
Rakensimme Magento 2 verkkokaupan. Toteutuksessa käytetty Checkout.fi maksutapoja sekä Postin SmartShip -moduulia. Näin ostaja voi helposti suorittaa maksamisen useilla maksutavoilla sekä valita myös haluamansa toimitustavan ja paikan. Verkkokauppiaalla nopeaa ja helppo tulostaa osoitekortit suoraan kaupan hallintapaneelista ja laittaa tilaus eteenpäin asiakkaalle. Teimme kaupasta myös kaksikielisen.

» sarisaristore.fi

Liikuntakeskus Voitto
Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus. Tehty Drupal-sisällönhallintajärjestelmän alle. Suunniteltu siten, että loppukäyttäjän on helppo lisätä ja päivittää sisältöä.

» Liikuntakeskus Voitto

Ideko
Verkkosivujen tekninen toteutus. Tehty Drupal-sisällönhallintajärjestelmän alle. Käyttäjän on helppo päivittää sivuja.

» Ideko

Oulun Remontti ja Kaluste
Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus. Sekä digi-assarin hommia. Tehty Drupal-sisällönhallintajärjestelmän alle. Käyttäjän on erittäin helppo päivittää sivuja.

» Vieraile sivustolla

Kahvila Stockholm
Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus. Media-assari palvelut. Käyttäjän on helppo esim. lisätä uutisia sekä päivittää sisältöä.

» Kahvila Stockholm

EHYT.FI
Teimme Ehyt ry:lle verkkokauppalaajennoksen heidän nykyiseen sivustoonsa. Suunnittelimme ja teimme sivuston teknisen toteutuksen halutulla tavalla. Toteutuksessa pyrimme käyttäjän kannalta mahdollisimman yksinkertaiseen ratkaisuun.

» Vieraile sivustolla

AAKKOSET.FI
Suunnittelimme ja toteutimme Aakkoset Oy:lle Verkkokaupan. SIvustolla on mm. jälleenmyyjile oma osionsa. Tarjoamme alustan verkkokaupalle sekä syötimme nopealla tuotelisäysohjelmalla satoja tuotteita. Verkkokauppa toimii Magenton alla.

» Vieraile sivustolla

IRCAL.COM
Teimme valmiin leiskan pohjalta sivuston teknisen toteutuksen. Sivut tehty Drupal-sisällönhallintajärjestelmän alle. Käyttäjän on erittäin helppo päivittää sivuja.

» Vieraile sivustolla

Info-Lango

INFO-LANGO.FI
Rakensimme Pudasjärven kaupungin hankkeeseen verkkosivut. Sivusto on monikielinen ja helppokäyttöinen. Sivustolla myös ajanvarauskalenteri, jonka kautta käyttäjät varaavat neuvojille aikoja. Teimme sivut Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä.

» Vieraile sivustolla

Haka-traktori.fi

HAKA-TRAKTORI.FI
Rakensimme sivut Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä.Meidän roolimme projektissa oli tekninen toteutus. Popalta tuli sivuston rakenne sekä ulkoasu.

» Vieraile sivustolla

Veljekset Vaara

VELJEKSETVAARA.FI
Verkkosivujen toteutus. Rakensimme Popalta tulleen rakenne- ja ulkoasusuunnitelman mukaisen sivuston. Teimme uudet sivut Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä.

» Vieraile sivustolla

PRT-Wood Oy

PRT-WOOD.FI
Rakensimme kaksikieliset sivut Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä. Käyttäjän on erittäin helppo päivittää sivuja.

» Vieraile sivustolla

Tikkawood

TIKKAWOOD.FI
Teimme verkkokaupan Magento-sisällönhallintajärjestelmällä. Sivuilla myös neliölaskuri, jolla ostaja laskee kätevästi tarvitsemansa metrimäärän.

» Vieraile sivustolla

Stenfors Oy

STENFORS.FI
Verkkosivujen tekninen & visuaalinen toteutus. Teimme uudet sivut Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä. Käyttäjän on erittäin helppo päivittää sivuja.

» Vieraile sivustolla

Mediapu

MEDIAPU.FI
Verkkosivujen tekninen toteutus. Rakensimme Popalta tulleen rakenne- ja ulkoasusuunnitelman mukaisen sivuston. Teimme uudet sivut Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä. Sivuston erikoisuutena voidaan pitää karttahakua.

» Vieraile sivustolla

Taisto Hirvonen Oy

TAISTOHIRVONEN.FI
Suunnittelimme ja toteutimme Taisto Hirvonen Oy:lle Verkkokaupan uuden visuaalisen ilmeen sekä teimme teknisen toteutuksen. Verkkokauppa toimii Magenton alla.

» Vieraile sivustolla

MOBIILIMITTARI.FI
Suunnittelimme VTT:n mobiilimittari.fi -sivuston uuden visuaalisen ilmeen sekä teimme teknisen toteutuksen. Rakensimme myös karttasovelluksen sekä liitimme sen ja kirjautumisjärjestelmän olemassa olevaan rajapintaan.

» Vieraile sivustolla

LEIPOMOKAUPPA.COM
Verkkosivujen/ Verkkokaupan tekninen & visuaalinen toteutus. Sivusto toteutettu Magentolle.

» Vieraile sivustolla

IMAGEPOINT.FI
Verkkosivujen tekninen sekä visuaalinen toteutus. Teimme sivut Magenton alle.

» Vieraile sivustolla

POPA.FI
Verkkosivujen tekninen toteutus. Rakensimme Popalta tulleen ulkoasusuunnitelman mukaisen sivuston. Teimme uudet sivut Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä.

» Vieraile sivustolla

VERKOTU.FI
Verkkosivujen tekninen toteutus Verkotulle valmiin ulkoasun pohjalta. Teimme uudet sivut Drupal-sisällönhallintajärjestelmällä entisten Wordpress sivujen tilalle.

» Vieraile sivustolla

ASPENTUM.FI
Teimme Aspentumille kevyet responsiiviset verkkosivut, joiden pääpaino oli selkeässä yhden sivun esittelyssä ja palveluiden löydettävyydessä.

» Vieraile sivustolla

SAHKO-S.FI
Verkkosivujen suunnittelu & toteutus. Drupalilla toteutetut verkkosivut. Tarjouspyyntö ja rekrytointilomake oli isossa roolissa, kun sivustoa rakennettiin. Tärkeätä oli myös kaikki tarjottavat palvelut tuoda esille.

» Vieraile sivustolla

KAIKKIPARHAATl.FI
Rakensimme kaikkiparhaat.fi palvelukokonaisuuden Drupalilla. Sivustolla on verkkokauppa sekä lukuisia muita ominaisuuksia. Yrityskäyttäjät voivat hallita omia sivuja kokonaisuudessaan sitä kautta.

» Vieraile sivustolla

Lenninsiipi

LENNINSIIPI.FI
Tanssikoulu Lenninsiivelle rakennettu drupal-pohjainen verkkosivu, jossa ylläpitäjät voivat mm. lisätä uutisia, kursseja, ottaa vastaan ilmoittautumisia sekä lisätä kuvagallerioita.. (ei responsiiviset)

» Vieraile sivustolla

ELERS-MEDICAL.EU
Teemoitimme Vilkkaan verkkokauppa-alustalle Elers Medicalin verkkokaupan.

» Vieraile sivustolla

KM-Parts Oy

KM-PARTS.FI
Teemoitimme Vilkkaan verkkokauppa-alustalle KM-partsin verkkokaupan ja "säädimme" asetukset kuntoon kaupankäyntiä varten. Olemme tehneet myös mainosbannereita, graafista suunnittelua, facebook-sivut ja facebook-mainontaa KM-Partsille.

» Vieraile sivustolla

Tuningosat.fi

TUNINGOSAT.FI
Verkkokaupan konseptointi, suunnittelu sekä toteutus. Adwords kampanjat, facebook mainonta. Tarrat, lahjakortit ja muu printtimainonta.

» Vieraile sivustolla

JOYPACK.FI
Rakensimme Joypack.fi verkkosivut Drupalilla. Verkkosivujen yhteyteen on toteutettu myös verkkokauppa Drupal-Commerce lisäosalla. Hakukoneoptimoimme sivut ja sivustolta löytyy mm. tapahtumakalenteri, blogi sekä uutisosio.

» Vieraile sivustolla

Verkkosivujamme


Haluatko verkkokauppiaaksi?

Onko verkkokaupan perustaminen käynyt mielessäsi, mutta asia ei ole edennyt ajatusta pidemmälle?

Kaipaako liiketoimintasi ’sähköistämistä’? Onko sinulla tuotteita tai palveluita, joita voisit ryhtyä myymään verkossa? Tilaa verkkokaupan ekspertti luotaamaan verkkokaupan mahdollisuudet sinun liiketoiminnassasi. Mitä tuotteita ja paljonko myyntiä tarvitaan? Miten hoituu toimitusten logistiikka ja miten selviät asiakaspalautuksista? Ja mitä tämä kaikki lopulta maksaisi investoinnin ja ylläpidon osalta? Jätä soita alla olevaan numeroon tai jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa verkkokaupan kartoitus.

Kartoitus on ilmainen.

Soita numeroon 0400 916 327
tai jätä yhteydenottopyyntö

 

webwire-digitoimisto


Linnankatu 8, 90100 Oulu
Myynti 0400 916 327

Asiakaspalvelu
Arkisin 09 - 17
0400 916 393
info (at) webwire.fi

Tukipyynnöt:
0400 916 393
tuki (at) webwire.fi

Y-tunnus:2676324-1

webwire-suomen-yrittajat-jasen

Evästeet | Rekisteriseloste

SIVUKARTTA


» Etusivu
» Referenssit
» Yritys
» Yhteydenotto
» Tukipyyntö
» Tarjouspyyntö


Jos haluat tietää digimarkkinoinnin mahdollisuuksista, tilaa uutiskirjeemme.